O nouă cârtiță în Poliția Română ?

După condamnarea polițistului Emanuel Mirică, cel care era cârtița mafiei din sănătate și divulga informații din cadrul anchetei penale grupării formate din liberalii Popa Marius Cristian și Andrei Kadas, se pare că a apărut o nouă cârtiță.

În data de 25 iunie, anul curent, când încă mai era comandant al Poliției Municipiului Săcele, Bogdan Badea s-a întâlnit într-un centru comercial din Brașov cu condamnatul în primă instanță, Andrei Kadas. Să nu uităm că în anul 2020, Andrei Kadas îl numea slugoi pe șeful IPJ Brașov.

Cum Kadas și Popa Cristian sunt condamnați în primă instanță în dosarul Șpagă în Spitalele Covid, și le este interzis să comunice, nu rămâne decât se ne întrebăm dacă fostul comandant al Poliției Municipiului Săcele , comisarul șef Badea, este omul de legătură dintre cei doi prin care își transmit mesaje.

Pe liberalul Cristian Popa și fostul comandant Badea îi leagă o prietenie veche. Pornind de la modul de dobândire a unor terenuri pe strada Morii, construind amândoi ilegal în extravilan fâneață și neplătind taxe și impozite locale nici până în ziua de azi.

Să nu uităm că Primăria Săcele a înaintat către instanță speța celor 2 , prin care au construit în extravilan fâneață, lucru interzis total de lege.

[fbcomments]