Compania germană Foerch a investit peste 4 milioane de euro la Săcele

Foerch România, parte a grupului german Theo Foerch GmbH, marcheză un pas important în dezvoltarea activității sale prin deschiderea unui nou sediu administrativ, precum și a unui nou depozit în municipiul Săcele.

Noua construcție se  desfășoară pe o suprafață de peste 4.000m2, dintre care 3.000m2 depozit si peste 1.000 m2 birouri.  Foerch România face parte  din companiile de top cu vânzare directă de articole consumabile, articole de montaj şi de ancorare pentru ateliere şi industrie, cu traditie de peste 14 ani pe piața națională. În anul 2021 Foerch România a înregistrat o cifră de afaceri de 52.417.500 lei, fiind al 11-lea an consecutiv în care firma înregistrează profit. Astfel Foerch România reprezintă unul dintre angajatorii atractivi de pe piața locală, având în prezent 160 de angajați.

Mă bucur că începând cu anul 2016 am deblocat impasul în care se afla Municipiul Săcele care era ocolit de către investitori, iar prin deschiderea administrației săcelene către mediul de afaceri reușim să atragem investitorii la Săcele, să creștem gradul de încasare la bugetul local, iar cel mai important fapt este că se crează locuri de muncă la Săcele.

Așa cum am precizat încă de la începutul mandatului de primar, mediul de afaceri va găsi mereu la Săcele sprijin și deschidere din partea administrației publice locale.” a precizat primarul Municipiului Sacele, Virgil Popa.

[fbcomments]