Circuitul AUR-ului în “politichie” sau circuitul facturilor în PNL.

Pentru românul de rând, 46.000 lei nu este o sumă deloc de neglijat. Pentru politicianul români însă, aproape 9.800 de euro putem spune că ar putea reprezenta doar banii pentru protocoale, mai ales când acestia vin de la bugetul de stat și folosind firmele de casă, ajung direct în buzunare partidului.

O astfel de firmă de casă a PNL este și BEPRIME MEDIA & EVENTS SRL (CUI 36048816), înființată în 2016 și care se ocupă cu activități ale agentiilor de publicitate.

Societatea este administrată de către dl. KENDI ERNEST, care este asociat jumătate – jumătate cu PNL-istul STERPU CIPRIAN.

Ajuns consilier județean în 2020, liberalul Ciprian Sterpu a început să prindă gustul banului public iar firma sa a primit un contract în valoare de 46.000 lei de la Parlamentul României.

Mai exact în data de 15.01.2021, între firma BE PRIME MEDIA & EVENTS SRL, firmă care deține publicația Săceleanul.ro și Biroul Parlamentar Dumitru Flucuș, (nici bine instalat în Parlamentul României) s-a încheiat un contract pentru a realiza servicii de comunicare.

Cu ZERO angajați, această firmă a prestat în mod miraculos și impecabil aceste servicii de comunicare, doar că nu știm unde!!!… Pentru că pe publicația Săceleanul.ro nu există nici un material de comunicare al domnului deputat Flucuș.

Neputând la îndoială calitatea serviciilor de comunicare oferite de firma BE PRIME MEDIA & EVENTS SRL și neștiind dacă prin aceste tipuri de contracte de publicitate se întorc banii către partid, bănuim că publicația Săceleanul.ro nu a făcut niciun comunicat din cauza faptului că la acea vreme deputatul Flucuș părea a fi mai preocupat de soarta românilor din Valea Timișului decât de cea a săcelenilor care au pus stampila pe PNL.

După patru luni de cochetat pe ascuns, în martie 2022, Dumitru Flucuș a trecut la dreapta credință și a schimbat galbenul de la PNL cu cel de la AUR, iar contractul dintre biroul parlamentar și firma lui Sterpu rămas fără obiect, nu a mai fost prelungit.

Era chiar culmea ca un PNL-ist să „promoveze” activitatea Arhanghelului Simion și a noului îngeraș din subordinea acestuia.

În încheiere, neștiind dacă diferența  de 65.000 RON din profitul realizat de către BE PRIME MEDIA & EVENTS SRL in 2021provine din contracte cu birourile parlamentare ale domnului Gabriel Andronache sau a doamnei Cristina Vecerdi, tare curioși am fi să aflăm unde se revarsă acum, cei aproximativ 780 euro pe care Dumitru Flucuș îi pune la bătaie în fiecare lună pentru promovarea media.

Sursa text & foto : Argumentul.ro

[fbcomments]