PNL-istul Cristian Popa iubește cu foc banul public

Băgăciosul Nea Aurică nu se dezminte deloc și vine cu noi amănunte picante despre consilierul local PNL Cristian Popa.  Intrând pe contul de socializare al consilierul Cristian Popa , Nea Aurică a observat că Cristian Popa se iubește nebunește cu o tânără domnișoară , deși Cristian Popa este de vârstă apropiată cu Tanti Tanța , soția lui Nea Aurică . Să îi unească așa tare iubirea sau dragostea față de banul public ?

După  ce a văzut pozele din concediile luxoase din zonele asiatice ale consilierului PNL Cristian Popa cu tânăra domnișoară, Nea Aurică a reușit să intre și pe contul de socializare al tinerei domnișoare, cont care astăzi este închis . Să fie doar coincidență ?

Tânăra iubită avea trecut pe pagina ei  că este proprietara firmei Enjoy&Discover the Nature SRL-D . Curios de fel , Nea Aurică a început să facă săpături și a descoperit în primă fază că această firmă are sediul social pe strada Horea Nr.4 din Săcele, aceeași adresă cu a consilierului local PNL Cristian Popa. Săpând mai departe, Nea Aurică a descoperit că firma Enjoy&Discover the Nature SRL-D  este abonată la contractele Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele , acolo unde mare dirijor din pix este chiar Cristian Popa .

Între anii 2017 și 2018  Enjoy&Discover the Nature SRL-D a obținut contracte prin achiziție directă de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele  de DOAR 411.557,454 lei pentru a presta servicii la tiroliana și Canionul 7 Scări . De asemenea , Nea Aurică punctează că Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele este prejudiciată și prin metoda “harta”. Turiștii care vizitează Canionul 7 Scări achită o taxă de intrare dar primesc în schimb o hartă ( care ar fi trebuit oferită gratuit) în locul biletului de intrare.

Solicit verificarea la sânge a acestor dezvăluiri atât din partea Consiliului Local Săcele cât  și din partea Executivului Primăriei” a precizat Nea Aurică .