Băgăciosul Nea Aurică nu se dezminte deloc și vine cu noi amănunte picante despre consilierul local PNL Cristian Popa.  Intrând pe contul de socializare al consilierul Cristian Popa , Nea Aurică a observat că Cristian Popa se iubește nebunește cu o tânără domnișoară , deși Cristian Popa este de vârstă apropiată cu Tanti Tanța , soția lui Nea Aurică . Să îi unească așa tare iubirea sau dragostea față de banul public ?

După  ce a văzut pozele din concediile luxoase din zonele asiatice ale consilierului PNL Cristian Popa cu tânăra domnișoară, Nea Aurică a reușit să intre și pe contul de socializare al tinerei domnișoare, cont care astăzi este închis . Să fie doar coincidență ?

Tânăra iubită avea trecut pe pagina ei  că este proprietara firmei Enjoy&Discover the Nature SRL-D . Curios de fel , Nea Aurică a început să facă săpături și a descoperit în primă fază că această firmă are sediul social pe strada Horea Nr.4 din Săcele, aceeași adresă cu a consilierului local PNL Cristian Popa. Săpând mai departe, Nea Aurică a descoperit că firma Enjoy&Discover the Nature SRL-D  este abonată la contractele Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele , acolo unde mare dirijor din pix este chiar Cristian Popa .

Între anii 2017 și 2018  Enjoy&Discover the Nature SRL-D a obținut contracte prin achiziție directă de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele  de DOAR 411.557,454 lei pentru a presta servicii la tiroliana și Canionul 7 Scări . De asemenea , Nea Aurică punctează că Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele este prejudiciată și prin metoda “harta”. Turiștii care vizitează Canionul 7 Scări achită o taxă de intrare dar primesc în schimb o hartă ( care ar fi trebuit oferită gratuit) în locul biletului de intrare.

Solicit verificarea la sânge a acestor dezvăluiri atât din partea Consiliului Local Săcele cât  și din partea Executivului Primăriei” a precizat Nea Aurică .

[fbcomments]