Mafia din sănătate și-a instalat om în vârful Consiliului Județean Brașov

În cadrul unei emisiuni online, liberalul Ciprian Sterpu, a afirmat că printre atribuțiile care-i revin ca vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov se află și cele 5 spitale din subordinea Consiliului Județean Brașov.

Culmea, 2 dintre aceste spitale, sunt acele spitale care au fost devalizate în stil mafiot, iar procurorii DNA Brașov au făcut arestări importante. Un membru esențial al acestei grupări care a devalizat spitalele în pandemie, este consilierul local al PNL Săcele, Popa Marius Cristian. Vă reamintim că în prima instanță liberalul Popa Marius Cristian a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare.

Este cunoscut faptul că Ciprian Sterpu, în calitatea  de Președinte al PNL Săcele, nu a sancționat comportamentul lui Popa Cristian, susținându-l necondiționat în cadrul partidului și al Consiliului Local Săcele. Ne întrebăm totuși ce legătură strânsă există între cei doi, din moment ce un vicepreședinte de Consiliul Județean nu are curaj să se impună în fața unui asemenea personaj.

Poate că această legătură strânsă l-a propulsat pe Sterpu în poziția de vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, iar una dintre condițiile grupului de interes economic a fost ca Sterpu să preia cele 5 spitale.  Vom urmări cu atenție !

[fbcomments]