Peste 5.000.000 lei din fonduri PNRR pentru Spitalul Municipal Săcele

Ministerul Sănătăţii  condus de social-democratul Alexandru Rafila,  a finalizat evaluarea proiectelor depuse în cadrul apelului PNRR/2022/C12/MS/I2.4/Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale.

Astfel,  proiectul „𝐏𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐚 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐛𝐚𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐢𝐧𝐟𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐨𝐬𝐨𝐜𝐨𝐦𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥 𝐒𝐚̆𝐜𝐞𝐥𝐞”, a fost aprobat pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Acesta este cel de-al doilea proiect pe care Spitalul Municipal Săcele îl va implementa cu fonduri nerambursabile din PNRR.

Valoarea totală a proiectului este de 5.165.492 lei, iar perioada de implementare va fi de 14 luni.  Obiectivul general al acestui proiect  constă în adaptarea infrastructurii Spitalului Municipal Săcele pentru prevenirea, diagnosticul și tratamentul infecțiilor asociate asistenței medicale.

Așa cum am afirmat mereu, sănătatea este una din prioritățile administrației săcelene. De fiecare dată, încercăm să identificăm cât mai multe surse de finanțare nerambursabile pentru a dota cu echipamente performante Spitalul Municipal Săcele.” a precizat primarul Municipiului Săcele, Virgil Popa.

[fbcomments]