PNL-istul Cristian Popa a ajuns să fure până și din gunoi

Ilegalitățile comise de consilierul local PNL Săcele, Cristian Popa, parcă nu se mai opresc. Aceasta a ajuns să se sustragă chiar și de la plata unei sume modice pentru taxa de salubritate.

Conform unor săpături făcute de redacția noastră, la domiciliul consilierului local Cristian Popa de pe strada Horea figurează că au domiciliul 8 persoane, însă taxa de salubritate este plătită de doar  2 persoane.

Pe lângă cele 8 persoane ce își au domiciliul la adresa latifundiarului Cristian Popa, la această adresă mai figurează și firma Enjoy&Discover the Nature SRL-D. Acea firmă fantomă controlată de concubina lui Cristian Popa despre care am mai făcute referire, prin care PNL-istul Cristian Popa căpușează banul public de la Regia Publică a Pădurilor Săcele prin intermediul unor servicii prestate în mod dubios la Canionul 7 Scări și Tiroliană. Bineînțeles că nici această firmă nu are contract de salubritate.

Pe lângă faptul că își îngrașă conturile de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele prin firma concubinei sale, Cristian Popa fură de la fostul canton silvic până și curentul electric pentru a alimenta cu energie electrică clădirea mamut pe care și-a construit-o ilegal pe strada Morii. Desigur, precum în privința contractelor pe care firma Enjoy&Discover the Nature SRL-D, și în privința furtului de curent de la fostul canton silvic, punctul de vedere al celor de la Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele întârzie să apară. Dar oare prin această tăcere nu sunt complici la ilegalitățile comise de Cristian Popa ?

PNL-istul Cristian Popa este unul dintre consilierii locali care militează în mediul online pentru o mai bună curățenie în orașul nostru. Dar cum putem avea un oraș mai curat când chiar el, marele latifundiar și bogătaș, își permite să ne sfideze pe noi, plătitorii de taxe și impozite, furând până și taxa de salubritate ?