Mâine începe Liga 4! Meci acasă pentru Precizia Săcele

166

Precizia Săcele debutează sâmbătă, 24 august de la ora 11 în noua stagiune a Ligii a 4-a Brașov. Săcelenii vor întâlni pe teren propriu formația ACS Prejmer, iar față de edițiile trecute  meciul juniorilor se va juca în altă zi.

Față de sezonul precedent, la clubul de fotbal Precizia Săcele s-a instaurat o echipă managerială nouă iar politica clubului se va axa pe dezvoltarea grupelor de copii și juniori.

După ani în care au existat alte priorităţi, am decis că e timpul să strângem rândurile. Electroprecizia, împreună cu municipalitatea din Săcele şi cu partenerii strategici, trebuie să dea o nouă faţă acestui club. Am planificat schimbări importante în conducere şi în modul în care va fi administrat clubul, dar şi o strategie diferită în care pe lângă susţinerea echipei de liga a IV-a, ne dorim foarte mult să implementăm un plan pe termen mediu şi lung de dezvoltare a unui centru sportiv de excelenţă pentru copii şi juniori” spune Adrian Secelean, Președintele Preciziei Săcele.

Managerul clubului va fi Andrea Adamo, italian specializat în resurse umane, iar director tehnic la echipa de seniori și U19 va fi Ciprian Ursu.

Ne dorim ca „FC Precizia Săcele să devină prima opțiune pentru copiii pasionați de acest sport, cărora să le oferim condiții de pregătire și un staff tehnic valoros” mai precizează conducerea clubului.

 

 

Comments