Liberalul Sterpu continuă împărțeala în cartierul Gârcini

Așa cum ne-a obișnuit, în prag de sărbători, Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, PNL-istul Ciprian Sterpu, se întoarce în fieful lui electoral de la Săcele. După ce anul trecut a împărțit haine second-hand locuitorilor din Gârcini, și în acest weekend a avut loc o împărțeală pentru locuitorii din Gârcini.

Nu criticăm faptul că ajută prin intermediul unor “fundații”, dar criticăm faptul că nesimțirea nu are limite. Să îți lipești chipul pe cutiile donate, ilustrează încă o dată că aceste ajutoare sunt folosite doar pentru interesele obscure ale unor politicieni mărunți, care profită de starea materială precară a unor oameni.

Probabil că această mobilizare a liberalului Sterpu vine după ce în cursul zilei de vineri a fost mustrat pe un grup de WhatsApp de anumiți lideri din Gârcini, conversații pe care le vom publica în cursul zilei de mâine. Totodată, conform unor martori oculari la marea împărțeală din Gârcini, PNL-istul Sterpu a afirmat : “Voi face și flotări pentru a obține voturile din Gârcini”. Cam așa de mare este disperarea când devii captiv unor grupuri de interese.

Totuși, ne întrebăm de unde provin ajutoarele oferite de liberalul Sterpu ? Să fie o fundație care deturnează fondurile în interesul unor politicieni sau în spatele lui Sterpu există un sponsor care după Campania electorală din 2024 trebuie să își recupereze investiția din banii publici ?

[fbcomments]