Creșa din Electroprecizia finanțată prin PNRR

O veste foarte importantă pentru părinții și bunicii din Săcele! Ministerul Dezvoltării a selecționat  cele 60 de creșe care vor fi construite prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), printre care și creșa medie de la Săcele.

Construirea acestei creșe se va face în cartierul Electroprecizia și va avea o capacitate de 70 de locuri și va avea săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivități, bucătărie și spălătorie proprii, cabinet medical, spații administrative și spațiu de joacă amplu, în aer liber. Valoarea investiției “Construire creșă medie” este de 3.341.420 euro, iar finanțarea va fi asigurată prin fondurile din cadrul PNRR.

Deși în primă fază am avut aprobată finanțarea acestei investiții prin Compania Națională de Investiții ( CNI), la solicitarea Ministerului Dezvoltării am depus acest proiect pentru a fi finanțat prin PNRR. Pe lângă creșa din cartierul Electroprecizia, continuăm demersurile pentru deschiderea unei creșe și în cartierul Ștefan cel Mare.” a precizat primarul Municipiului Săcele, Virgil Popa.

[fbcomments]