Când ești mic și te pui lângă gunoi

După o lungă perioadă în care a fost ieșit din peisaj, micuțul “șef” de la PNL Săcele, Ciprian Sterpu, personaj controlat de inculpați și interlopi, a zis să iasă la rampă cu un subiect: gunoiul.

Pe lângă faptul că scrie pe fituica Saceleanul.ro doar deșuri, acuma, plin de sine, își photoșopează chipul întinerit lângă niște pubele de gunoi și se întreabă retoric daca Primăria Săcele este în stare să atragă fonduri europene.

Faptul că este atât de sterp în gândire nu mai este o noutate pentru nimeni. Dar să nu fi  în stare să spui 2 fraze despre Proiectul Ministerului Apelor și Pădurilor și să dai un copy-paste la comunicatul Ministerului lângă care să îți lipești figura, este chiar jenant, inclusiv pentru un politician mărunt precum Sterpu.

Păi dacă nu ești în stare să spui 2 cuvinte despre un proiect despre care te dai cunoscător, cum să ai nesimțirea să vorbești de fonduri europene ?

Și totuși dacă vorbim despre accesarea de fonduri europene și naționale nerambursabile, în ultimii ani Primăria Săcele a atras sume consistente și are numeroase proiecte depuse pentru a primi finanțare. Doar un individ ca Sterpu are orgoliul să nu le vadă.

PS : Dacă micuțului liberal Ciprian Sterpu îi place să se pozeze lângă gunoaie, să nu ajungă la lada de gunoi a politicienilor liberali

[fbcomments]