”Ziua Europei. Un plan european pentru România”, evenimentul care a marcat Ziua Europei la Brașov

”Ziua Europei. Un plan european pentru România”, evenimentul care a marcat Ziua Europei la Brașov

PSD Brașov împreună cu reprezentanți ai organizației PES activists România au celebrat Ziua Europei într-un mod inedit prin intermediul evenimentului ”Ziua Europei. Un plan european pentru România”. Manifestări au avut loc la Predeal, Sacele și în Brașov (Piața Astra, Piața Tractorul și Piața Sfatului). Acțiunile au avut loc în condiții de siguranță și respectând normele în vigoare în contextul actual al pandemiei cu virusul COVID-19.

S-au împărțit pliante și s-a discutat cu cetățenii despre Uniunea Europeană și modul de funcționare al acesteia, dar și despre alocarea resurselor. Totodată, brașovenii și-au putut exprima părerea privind viitorul Europei și așteptările lor de la Planul Național de Redresare și Reziliență. PSD are un proiect de țară pentru o Românie mai puternică în UE și accesarea banilor europeni pierduți de actuala guvernare.
În fiecare an, de Ziua Europei, sărbătorim pacea și unitatea în Europa. Data marchează ziua istorică în care a fost pronunțată declarația Schuman, prin care se propunea stabilirea unei noi forme de cooperare politică în Europa, care să înlăture pentru totdeauna posibilitatea izbucnirii unui nou război între națiunile Europei.