Virgil Popa: Punem lucrurile în ordine și în cartierul Gârcini

După cum știți, în primul mandat mi-am asumat să punem lucrurile în ordine la Săcele. A pune lucrurile în ordine a constat în a aduce ordinea, corectitudinea și legalitatea în administrația săceleană. A venit momentul să punem lucrurile în ordine și în cartierul Gârcini.

Din păcate, cheltuim sute de mii de lei anual pentru a menține curățenia în cartierul Gârcini, în loc ca banii cheltuiți pe curățenie să meargă către zona de investiții. Se pare că mulți dintre aceștia nu apreciază eforturile administrației și continuă să arunce gunoiul la întâmplare. În acest context, în perioada următoare vom demara ample acțiuni împreună cu Garda de Mediu și Poliția Locală pentru a-i sancționa drastic pe cei care aruncă gunoiul la întâmplare și vom trece și la confiscare vehiculelor care transportă și depozitează ilegal gunoiul.

Este momentul ca să nu mai existe discrepanță între un locuitor al cartierului Gârcini și oricare săcelean. Ca și administrație nu ne dorim să-i mai lăsăm în urmă pe cei din Gârcini iar prin Asociația GAL Gârcini se vor face o serie de investiții, dar vom face toate demersurile ca aceștia să plătească taxe și impozite locale, să plătească utilitațile și să-și facă contract de salubritate.

Primar

Virgil Popa