Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, liberalul Adrian Gabor, trimis in judecată. Alcoolemie de 2.26 g/l

Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov aduce la cunoştinţa opinie publice următoarele:

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus trimiterea în judecată a inculpatului G.A.A., la data faptei vicepreşedintele Consililului Judeţean Braşov, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 1 C. pen. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:
În data de 24.02.2019, în jurul orei 00:50, inculpatul a condus autoturismul marca Dacia Duster cu numărul de înmatriculare BV – 97 – CJB pe str. 13 Decembrie din mun. Braşov, având o îmbibaţie alcoolică de 2,26 g/l alcool pur în sânge. Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Judecătoriei Braşov. Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

La data incidentului, liberalul Adrian Gabor a încercat să se scuze de alcoolemia mare, afirmând că aceasta se datorează unor probleme pe care le are cu ficatul. Tocmai, problemele de sănătate ar fi trebuit să îl trezească din vaporii alcoolului pe PNL-istul Adrian Gabor, și să nu-i mai treacă prin gând să pună în pericol viața participanților la trafic.

După ce a promovat în funcții publice apropiații interlopilor din Brașov, PNL-istul Adrian Veștea îl susține în continuare în funcția de Vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov pe Adrian Gabor. Cam așa arată personajele promovate în funcții cheie de liberalii brașoveni.

Noi, locuitorii din județul Brașov, avem încredere în instituțiile statului și sperăm să nu-l întâlnim prea curând în trafic pe PNL-istul Adrian Gabor.