Vicele CJ, liberalul Sterpu, pune presiune pentru comiterea unor ilegalități

Cu un tupeu nemărginit, liberalul Sterpu iese într-o conferință de presă și îi solicită primarului Virgil Popa să elibereze avizul Comisiei de Circulație pentru realizarea drumul județean DJ102I Săcele-Valea Doftanei.

Habarnist cum îl știm de atâția ani, liberalul Sterpu habar nu are că comisia de circulație nu este alcătuită doar din primar, ci mai sunt și specialiști , printre care și reprezentanți ai Poliției Municipiului Săcele – Serviciul Rutier.

Oare cum Sterpu poate fi așa ticălos și să facă asemenea afirmații prin care să acuzi și să faci presiuni ? Oare totul se rezumă la puncte electorale ? Vă reamintim că Sterpu de când  a ajuns vicepreședintele Consiliului Județean Brașov a făcut presiuni asupra unor șefi de instituții publice printre care directorul RATBV prin care îi solicita să blocheze transportul în comun la Săcele, sau asupra sefului ISCTR pentru a emite un aviz pentru un controversat om de afaceri.

În această vară, a avut loc o tragedie în localitatea 2 mai din cauza lipsei de trotuare. Chiar așa de greșit este faptul că comisia de circulație solicită realizarea unui trotuar în cartierul Brădet ( lucru prevăzut de lege) ? În cazul unei tragedii, cine răspunde, Sterpu ?

Dacă era un adevărat om de administrație, șii nu un gargaragiu politic, prin intermediul Consiliului Județean, ar fi identificat soluții pentru realizarea acestor trotuare, mai ales că după spusele liberalului, vorbim de un obiectiv de investiții de importanță națională. Totuși, Compania Națională de Investiții, se află în subordinea brașoveanului Veștea. Chiar nu s-ar fi găsit niște bănuți să se realizeze trotuarele?

Însă ce pretenții să avem de la Sterpu și de la Consiliul Județean Brașov, care nu au fost în stare să asigure cursa elevilor către școala specială de la Brădet.

Suntem curioși dacă și ministru Veștea este în asentimentul liberalului Sterpu și renunță la sloganul său “treabă chibzuită” doar de dragul de a se face un proiect pe repede înainte.

[fbcomments]