Un consilier local se face avocatul unui avocat care construiește ilegal?

După cum bine știți, săptămâna trecută i-am adresat o serie de intrebări “avocatului lezat” de pe str. Morii. Prin faptul că acesta a refuzat să răspundă acestor întrebări, dar în această perioadă a preferat să lanseze un nou atac prin intermediului șomero-avocatului Sterpu, concluzia este simplă. Domnul avocat “lezat” a construit ilegal și nu plătește nici un leu taxe și impozite pe o clădire mamut de sute de metrii pătrați, care are o suprafață mult mai generoasă decât și cea a clădirii construite ilegal de consilierul PNL Cristian Popa .

Astfel, pe lista celebrităților care au construit ilegal pe strada Morii, alături de consilierul local PNL Săcele Cristian Popa, comandantul Poliției Municipiului Săcele sau șefii RPLP Săcele, se mai adaugă un nume greu: “ditamai avocatul lezat”.

Înainte de a bloca o investiție demarată pe fonduri europene și care respectă procedurile legale, poate domnul avocat “lezat” ar trebui să intre în legalitate. Sau prin boicotarea PUZ-ului de pe str.Morii dorește să se “agațe ” de o portiță pentru a intra în legalitate ? Pentru o profesie așa demnă, cum este cea de avocat, respectarea legiilor ar trebui să fie prioritară. Suntem tare curioși ce părere are Baroul Brașov despre  acest avocat “lezat”.

Domnule avocat “lezat”, săcelenii doresc să afle și câte procese ați câștigat în perioada în care ați fost avocat de casă al administrației Radu Nistor. Suma încasată în perioada 2013-2016, formată din șase cifre, ar spune că sunteți un avocat de succes cu multe reușite pentru administrația săceleană. Oare așa este ?

Ca să poată manipula și sensibiliza opinia publică,  domnul avocat “lezat”, și-a luat un șomero-avocat în persoana consilierului liberal Ciprian Sterpu care ar face orice pentru a putea trece cu bine în aceste vremuri. Totuși, meseria de șomero-avocat îi prinde bine lui Sterpu. La început a fost în mediul online avocatul interlopilor și parteneri de afaceri cu șeful lui de partid, Andi Kadas. Acum, este în mediul online avocatul constructorilor ilegali și neplătitori de taxe și impozite.