UITE CINE VORBEȘTE !

Îți scriem ție, celui care ar trebui să oferi brașovenilor mai multă siguranță în orașul în care trăiesc. Ție, cel certat cu toată lumea și cu el însuși. Ție, celui care te crezi unicul deținător al adevărului !

Ție d-le Ciprian Sterpu!!

Că ești habarnist, că semeni numai zâzanie, că țeși în jurul tău numai intrigi întreținute de ură viscerală știam de mult timp. Că ai făcut numai pălăvrăgeală goală în Consiliul Local Săcele, unde ai stat permanent în umbra colegilor tăi de partid, știam de asemenea. Că te înconjori doar de lingăi fără coloană vertebrală, pentru că de prieteni nu e cazul (nici chiar colegii de partid nu te mai suportă) iarăși era de știut.

Dar să ajungi să minți cu nesimțire cetățenii, în fițuica prin intermediul căreia, prin publicitate obscură, îți duci traiul, E PREA MULT PENTRU ORICINE !!

Cum să vii tu să “urechezi” autoritățile locale pentru lipsa de reacție vis-à-vis de prezența urșilor pe câteva străzi din Săcele când tu habar nu ai că au fost făcute, de urgență, demersuri în acest sens.

Cum să vii tu să vorbești despre siguranța cetățenilor, tocmai tu, ditamai președintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Braşov, de unde vă trageți sume frumușele, fără să faceți nimic!

ATOP fiind o structură care funcţionează pe lângă Consiliul Judeţean şi care ar trebui să asigure prin activitatea sa reprezentarea intereselor comunităţii, în scopul menţinerii unui climat de siguranţă şi securitate publică!!

În afară de a încasa bani publici (și nu puțini) pentru a nu face nimic, cu ce vă mai ocupați? După ce ciuma galbenă a câștigat alegerile aveți treabă acum cu împărțirea posturilor din administrația locală și centrală și cu sifonarea banilor publici!! Nu vă mai pasă de cetățeni!!

Apropo de urși, nu le mai vezi coada de bârna din ochi! Pe cei din Răcădău, Schei, Sânpetru, Rulmentul, Stupini etc. nu îi vedeți, d-le președinte ATOP ?

Sau ați rezolvat tot ce ține siguranța cetățenilor din Brașov și acum vă preocupă soarta săcelenilor ?

Ar fi cazul să mai faceți și ceva treabă ! Măcar la Brașov, unde sunt destule probleme de rezolvat ca să fiți preocupat de alte localități din județ.