Tupeu maxim! Consilier local cu datorii din 5 cifre la Bugetul Local

Deși un consilier local ar trebui să fie un exemplu pentru comunitatea săceleană, din păcate la Săcele lucrurile stau exact invers. După jaful de la Regia Pădurilor Săcele executat de PNL-istul Cristian Popa, acum arestat pentru furtul din spitalele COVID, PNL Săcele mai lovește din nou.

Mai exact, consiliera locală Paniti Izabella, prin firma pe care o administrază, SC PANITI IMPEX SRL, are datorii la Bugetul Local de aproximativ 12.700 LEI. Pe lângă faptul că nu își plătește datoriile către Bugetul Local al Municipiului Săcele, consiliera liberală Paniti Izabella face parte din cadrul comisiei de buget-finanțe a Consiliului Local Săcele. Cam cum s-ar zice, liberalii și-au pus lupul paznic la oi !

Iar tupeul consilierei Paniti nu se oprește aici! Pe lângă faptul că se opune proiectelor de investiții pentru comunitatea săceleană, aceasta critică și faptul că administrația săceleană intenționează să acceseze o linie de finanțare și insinuează că acest împrumut se va resfrânge în majorarea taxelor și impozitelor locale. Păi cum să ai atâta tupeu să pomenești de taxele și impozitele locale, dacă tu, ca și consilier local, nu vrei să le plătești ?