Tupeu fără margini! Din arestul la domiciliu vrea în continuare în Consiliul Local Săcele

După o perioadă de 90 de zile petrecută în arestul IPJ Brașov, acum aflat în arest la domiciliul, pentru spaga din spitalele Covid din Brașov, PNL-istul Cristian Popa vrea să rămână în continuare consilier local din partea PNL Săcele.

Datorită faptului că este arestat, acesta a acumulat 3 absențe consecutive la ședințele ordinare ale Consiliului Local Săcele, fapt care conform Codului Administrativ conduce la suspendarea mandatului de consilier local. Deoarece s-au acumulat cele 3 absențe consecutive, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Săcele din data de 25 martie se află un proiect de hotărâre privind încetarea de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier local al d-lui POPA MARIUS-CRISTIAN şi declararea ca vacant a locului de consilier local din cadrul  Consiliul  Local al Municipiului Săcele. Faptul că pe ordinea de zi se află acest proiect de hotărâre l-a infuriat teribil pe liberalul Cristian Popa, care din arestul la domiciliu i-a amenințat la telefon pe anumiți funcționari publici, citând din discursul acestuia “ Vin tăvălug peste voi”.

Sterpu prins din nou cu minciuna

Faptul că Președintele interimar al PNL Săcele, Ciprian Sterpu, nu are curaj să ia atitudine față de penalii din cadrul organizației PNL Săcele nu mai este o noutate pentru nimeni. A avut timp 4 luni de zile să demonstreze acest lucru. Totuși, în cadrul conferinției județene de presă a PNL Brașov de săptămâna trecută, fiind întrebat de jurnaliștii prezenți despre statutul lui Cristian Popa, Sterpu a afirmat : “ Domnul Cristian Popa nu mai este consilier local, acesta este suspendat din funcția de consilier local.” Din nou, în stilul caracteristic, Sterpu a mințit cu nonșalanță față de corupția din cadrul PNL Săcele.

Din arestul la domiciliu, PNL-istul Cristian Popa le râde în nas autoritățiilor

După ce și-a vărsat nervii pe funcționarii publici care nu au absolut nici o vină pentru că el este arestat de mai bine de 4 luni de zile, în acest weekend Cristian Popa s-a relaxat la o sesiune de ski pe propriul domeniu de 11.000 mp. Oare câți săceleni nu și-ar dori să aibe în spatele casei un domeniu de 11.000 mp ?