Traficanți din Săcele săltați de mascați

O rețea de traficanți de droguri din Brașov a fost destructurată de procurorii DIICOT și agenții Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București. La urechile anchetatorilor au ajuns zvonuri despre mai mulți indivizi care vindeau droguri de mare risc în orașul de sub Tâmpa, astfel că au demarat cercetările.

Oamenii legii au organizat un flagrant în urma căruia suspecții urmau să încaseze 62.500 de lei pentru cele peste 2.000 de comprimate de ecstasy.

La data de 15.09.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București i-au surprins în flagrant pe cei 7 inculpați, în municipiul Brașov, după ce aceștia au vândut 2.150 tablete de amfetamină (ecstasy). În cauză s-a reținut faptul că, în perioada august-septembrie 2022 , 3 dintre inculpați au comercializat consumatorilor din București și județele Prahova și Brașov droguri de mare risc, iar ceilalți 4 inculpați intermediau relația cu consumatorii și asigurau locațiile unde se efectua tranzacția”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

În urma flagrantului, procurorii au făcut și percheziții la domiciliile suspecților și au fost imobilizate 4 mașini care ar fi fost folosite la comiterea faptelor. Șase bărbați au fost reținuți și propuși pentru arestare preventivă, iar o a șaptea persoană este cercetată sub control judiciar.

Un astfel de comprimat se vinde în club cu suma de aproximativ 100 de lei și după consum dă efecte grave putând duce chiar la sinucidere, sau la deces în cazul unei supradoze, precizează reprezentanții poliției.

Rembo din Săcele, Gelu Nemet, Luca Mihai, Vasile Brumar, Miclea de la Văleni sunt câțiva dintre interlopii arestați care risca acum pana la 15 ani de închisoare grea, transmite gandul.ro.

 

[fbcomments]