Ticăloșia sau incompetența liberală ?

Faptul că ne apropiem de alegerile locale se simte prin propagarea numeroaselor fake news-uri, în special în mediul online. Un ultim fake news lansat în mediul online de Președintele PNL Săcele, Cristian Popa, și preluat de habarnistul candidat Ciprian Sterpu despre canalizarea de pe str. Trandafirilor demonstrează încă o dată ticăloșia acestor indivizi.

Timp de 4 ani în care au avut ZERO proiecte în cadrul Consiliului Local Săcele, acum, acești indivizi își doresc să capete notorietate și să critice actuala administrație pe baza de fake news-uri.

Care este adevărul ?

Un cetățean, să-i spunem Dorel, și-a instalat toaleta din casă sub nivelul străzii Trandafirilor. Acesta s-a branșat ilegal  la rețeaua de canalizare , rețeaua de canalizare de pe str. Trandafirilor fiind realizată în anul 2015 de către Compania Apa, nicidecum de actuala administrație publică.  Pe lângă faptul că s-a branșat ilegal, cetățeanul Dorel își branșează apa pluvială pe care o devarsă în rețeaua menajeră. Era de așteptat ca la un moment dat sa-i refuleze canalizarea în casă, din moment ce a făcut lucrarea după ureche.

Și acum să revenim la cei doi liberali, Cristian Popa și Ciprian Sterpu. Prin propagarea acestor minciuni vor să ne demonstreze cât de ticăloși sunt  sau sunt pur și simplu incompetenți ?

Sursa foto : Facebook