SURPRIZĂ ȘI MINUNE DE SĂRBĂTORI LA SĂCELE!

După o lucrare de reparație a unei traversări din Săcele, s-a întâmplat minunea de sărbători cu supozitorul Sterpu (care se baga peste tot în căutare de glorie nemeritată), acesta transformându-se peste noapte în inginer constructor, fără studii și diplomă, scriind în necunoștință de cauză pe FB.

Frustratul domn Sterpu (demolator de firme moștenite, parior înrăit, manglitor de bani publici în fruntea ATOP , fără ocupație serioasă în scurta carieră profesională) ne „ceartă tovărășește” pentru reparația unei porțiuni dintr-o traversare pluvială de la intersecția străzilor Horea și Izvoarelor.

În urma eroziunii porțiunii (umărului) de așezare a dalelor de beton care acoperă această rigolă, aceste dale s-au prăbușit pe o porțiune, necesitând o reparație temporară în regim de urgență. S-a procedat la eliminarea dalelor de beton de pe porțiunea afectată, pozarea în rigolă a unui tub corugat de diametru 300 mm, care sa asigure continuitatea traversării, și aducerea la nivel a acostamentului prin așternerea unui strat de frezătură asfaltică.

Menționăm încă o dată: s-a efectuat o reparație temporară, până când vremea va permite înlocuirea completă a traversării actuale cu alta confecționată din pereți din beton armat, acoperită cu grătare metalice care să preia cu adevărat apele de suprafață de pe strada Izvoarelor ( așa cum  s-a procedat pe străzile Canalului, Bolnoc, Verii, Bârsei, Nouă etc. – toate din Baciu…. unde nu se face nimic…).

Nu știm dacă veșnicul nemulțumit Sterpu, superficial în evaluări, și-a exprimat năduful și atunci când vechile administrații, din PNL-ul aceluiași Sterpu, au montat, în disprețul banului public, traversări cu capace de beton pe străzi pietruite, traversări care nu preiau aproape nimic și se înfundă la fiecare ploaie.

Nu ne așteptăm nici ca delăsătorul Sterpu, frustratul Sterpu, incompetentul Sterpu, indolentul Sterpu să priceapă cele menționate (prea tehnice pentru el). El nu știe decât să denatureze adevărul prin minciună și să se ascundă în spatele tastaturii. E peste aroganța de care dă dovadă să se intereseze înainte să scrie.

La final, poate alocă o parte din prețiosul său timp să citească definiția cuvântului “traversare” în paralel cu ”rigolă” asta ca să respectăm întocmai DEX-ul, ca să nu mai vorbim de prea des folosit cuvânt “căci” în scrierile sale….

P.S. Știind cât e de ocupat… îl ajutăm noi : “traversare – Trecere a drumurilor, străzilor, podurilor etc. de pe o parte pe cealaltă parte ”