Sterpu tras pe linie moartă de Adrian Veștea

Organizația județeană a PNL Brașov își va alege miercuri, 21 iulie, noua conducere județeană. Dacă pentru funcția de președinte lucrurile sunt deja tranșate, pentru posturile din conducerea județeană Adrian Veștea și-a pregătit lista de apropiați, printre care și doi condamnați penali.

Surprinzător, PNL-istul Ciprian Sterpu nu se află pe lista propusă de Veștea pentru posturile din conducerea organizației județene a PNL Brașov. Deși Sterpu este președintele organizație PNL Săcele și liderul consilierilor județeni ai PNL Brașov, acesta nu se numără printre favoriții lui Veștea. Potrivit surselor noastre, Veștea ar fi dezamăgit de activitea lui Sterpu și va fi o chestiune de timp până când va intra într-un con de umbră.

Cu penalii înainte

Așa cum era de așteptat, pe lista de candidați propusă de Veștea apar și nume ale unor persoane condamnate penal, cum ar fi Liviu Cocoș, fost primar al Predealului, condamnat definitiv la 1 an de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, pentru atribuirea preferenţială locuinţe ANL în calitate de consilier local, alături de alţi doisprezece consilieri, sau Mihai Donțu, condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare, având termen de supraveghere de 3 ani, pentru ucidere din culpă (a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 60 de ani care traversa Calea Bucureşti pe la o trecere de pietoni).