Sterpu continuă să ia lumină de la condamnatul Cristian Popa

Mai marele Vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, Sterpu Ciprian, continuă să ia lumină de la condamnatul în prima instanță la 4 ani de închisoare cu executare pentru infracțiuni de corupție, Popa Marius Cristian. Astfel, în seara de 22 august, PNL-istul Sterpu s-a deplasat la domiciliul condamnatului Cristian Popa pentru a-i fi trasate noi sarcini.

Așa cum v-am semnalat de mai multe ori, liberalul Sterpu nu a avut curajul să se distanțeze de condamnatul în primă instanță Popa Marius Cristian nici atunci când a fost arestat, nici atunci când a fost condamnat în primă instanță. Totodată, Popa Cristian beneficiziază în continuare de  sprijinul lui Sterpu și a PNL-ului pentru a rămâne în funcția de consilier local. Oare așa de mult este îndatorat Sterpu la Cristian Popa ?

Totuși, ce au avut ei așa important de discutat de nu s-a putut la telefon sau la sediul partidului? Mai pregătesc niște tunuri în spitalele din subordinea Consiliului Județean Brașov pe care Cristian Popa le-a devalizat în pandemie sau nu e in stare să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu?

[fbcomments]