Sterpu chemat la apel de un controversat om de afaceri

În acest weekend, mai marele vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, liberalul Ciprian Sterpu, a fost chemat  de urgență de către omul de afaceri  Ionel Tucmuruz.

Firma lui Ionel Tucmuruz este una dintre firmele plătitoare de publicitate pe site-ul Saceleanul.ro deținut de Sterpu. Probabil, prin intermediul acestor “materiale de publicitate”, Sterpu rămâne umil și devotat sponsorilor.

Conform surselor noastre, Ionel Tucmuruz i-a solicitat liberalului Ciprian Sterpu , să intervină pe lângă șefii Inspectoratului de Stat în Construcții Brașov pentru a grăbi anumite documente depuse de acesta în urma cu 3 săptămâni. Cum Sterpu este fidel sponsorilor săi, luni la prima ora a sunat în birourile  Inspectoratului de Stat în Construcții Brașov pentru a accelera doleanța domnului Tucmuruz. Domnule Sterpu, nu miroase aici a puțin trafic de influență ?

Cine este Ionel Tucmuruz ? Acesta este un om de afaceri ce își desfășoară activitatea în Zona Dâmbu Morii iar  prin decizia penală nr. 337/2018 din 14.03.2018, Curtea de Apel București a hotărât următoarele: Condamnă pe inculpatul TUCMURUZ IONEL, la data faptelor adjunct al șefului Secției 14 Poliție București din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 5 ani pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Cam așa arată “prietenii” lui Sterpu…

Pentru că afirmă că este un politician care comunică cu săcelenii, îi solicităm liberalului Ciprian Sterpu să ne răspundă la următoarele întrebări :

  1. Este adevărat că la începutul acestei săptămâni ați sunat la Inspectoratul de Stat în Construcții Brașov pentru a interveni în favoarea domnului Tucmuruz?
  2. Care este valoarea contractului de publicitate încheiat între firma domnului Tucmuruz și firma BEPrime Media Events deținută de dvs ?
  3. Pe lângă publicitate, ce alte servicii îi mai oferiți domnului Tucmuruz ?

 

https://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=8775

[fbcomments]