Sterpu – angajat de asociatul interlopilor la BrașovTv

Deși am crezut inițial despre candidatul PNL Săcele, Ciprian Sterpu, că a rămas șomer după ce a falimentat firma pe care tatăl său i-a dat-o pe mână, se pare că ne-am înșelat.

La scurt timp după ce a falimentat firma ALDEMAR , Sterpu a primit o mână de ajutor de la Andi Kadas, fostul Președinte PNL Săcele și  partener de afaceri cu clanurile de interlopi din Brașov. Pe parcursul anului 2019, Kadas l-a angajat pe Sterpu la trustul de presă pe care îl controlează BrașovTv sau ȘantajTv după cum se mai spune prin oraș.

Fostul Președinte al PNL Săcele, Andi Kadas, a ieșit în anul 2020 din politică, așa cum a intrat : pe ușa din dos. Asta după ce s-a demonstrat în dosarele instrumentate de procurori că este implicat alături de clanurile de interlopi din Brașov în afaceri cu banul public, printre care și Aeroportul Brașov.  Acuma Kadas , după ce s-a ratat ca politician, se ratează și ca producător general la BrașovTv, unde îl ține angajat pe Sterpu și îl susține ca și candidat pentru Primăria Săcele pentru a-i facilita accesul la banul public.

Tripleta Veștea – Kadas – Sterpu

Tandemul Veștea – Kadas a fost pe cai mari și a controlat după bunul plac spitalele din județul Brașov  iar rezultatele se văd : Brașov este pe locul 3 privind numărul de infectări cu Covid19, Directorul economic de la Spitalul de Neurologie arestat, achizițiile de la spitalele din Brașov sunt în atenția DNA.

La Săcele, cuplul Veștea-Kadas-Sterpu s-a făcut remarcat la sfârșitul anului 2018 prin faptul că s-au opus modernizării clădirii cunoscută sub numele Clubului Elevilor unde învață sute de copii săceleni. În acel moment s-a văzut în mod clar că pentru PNL primează interesul politic și personal, nicidecum interesul față de săceleni.