Sterpu a dezertat! A fugit la Consiliul Județean

După 4 ani de NIMIC în cadrul Consiliului Local Săcele și după un eșec la alegerile locale din septembrie, liberalul Ciprian Sterpu a refuzat să mai facă parte din cadrul Consiliului Local Săcele.

Așa cum v-am mai spus, Ciprian Sterpu nu mai locuiește în Săcele de aproximativ 4 ani. De aceea, a preferat postul de consilier județean în detrimentul celui de consilier local.

Probabil că după mandatul de consilier local unde nu a făcut nimic pentru comunitatea săceleană, acuma i-ar fi fost greu să pună osul la treabă mai ales că în zonele vulnerabile a promis multe. Așa că Sterpu a fugit în brațele lui Adrian Veștea, unde vor face un NIMIC pentru comunitatea săceleană.

Vă reamintim că în perioada 2016-2020, Consiliul Judeațean Brașov a avut ZERO proiecte pentru săceleni și a alocat cele mai mici sume din impozitul pe venit și din cotele defalcate din TVA către Municipiul Săcele., pe când Râșnovul sau comune precum Budila. Cața, Teliu, Măieruș, Recea sau Fundata au primit sume de bani de la Consiliul Județean mult mai mari.