Soția lui Sterpu implicată în proiectul pe fonduri europene derulat de Primăria Săcele

Am asistat săptămâna trecută la un linșaj grosolan al pseudo-publicației Săceleanul.ro controlată de liberalul Ciprian Sterpu asupra proiectului pe fonduri europene derulat de Primăria Municipiului Săcele și asupra activității Asociației GAL Gârcini.

În culmea ipocriziei sale, Ciprian Sterpu, “omite” să menționeze faptul că proiectul pe fonduri europene derulat de Primăria Săcele se realizează în parteneriat cu încă 6 asociații, printre care și Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov, agenție la care este angajată chiar soția lui Sterpu.

Cum a ajuns soția lui Sterpu angajată la Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov ?

Luna septembrie 2020 îi găsește pe ambii soți Sterpu șomeri. Unul cu aspirații de primar și senator, altul cu aspirații pentru un loc de muncă bine plătit la stat. După ce a pierdut ambele rânduri de alegeri, Ciprian Sterpu se instalează pe fotoliul de consilier județean și este numit la finalul anului 2020 Președinte ATOP, o instituție fantomă care funcționează pe lângă Consiliul Județean Brașov cu scopul de a se mai acorda niște salarii, beneficiile acestei instituții necunoscându-le nimeni.

Aranjându-se personal, așa cum era de așteptat, Sterpu a reușit la finalul anului 2020 să o angajeze pe soția sa la Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov, o agenție care primește anual subvenție de la Consiliul Județean Brașov de peste 1.000.000 lei . Precum  și restul agențiilor din județul Brașov (Agenția Metropolitană Brașov, Asociatia Metropolitana pentru Dezvoltarea Durabila a Transportului Public Brasov ) și Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov este o asociația care respiră profund liberal, așă că pe linie de partid a reușit ușor să obțină un loc de muncă pentru soția sa.

Nu putem să nu remarcăm din nou ipocrizia lui Sterpu care a criticat vehement familiile de bugetari, iată că în anul 2021, ajuns pe culmile politicii locale, Sterpu îmbrățișează cu drag familia bugetarilor.

Revenind la criticile lui Sterpu asupra proiectului implementat de administrația locală, oare soția acestuia se ocupă de deturnări de fonduri europene la Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov ?