Șeful AMDDTPBV amenințat de Sterpu ?

Tupeu fără margini din partea vicepreședintelul Consiliului Județean Brașov, Ciprian Sterpu. Așa cum v-am arătat și ieri că ajuns în funcție, Sterpu a început să abuzeze de poziția sa și a început să sune pe la diverse instituții, tupeul lui Sterpu nu se oprește aici.

Frustrat că  RATBV va opera de la 1 septembrie la Săcele, liberalul Ciprian Sterpu a încercat să pună presiune și pe persoanele implicate în acest demers cu scopul clar de a bloca venirea RATBV la Săcele.

Una dintre persoanele care a fost sunată cu insistențe și uneori amenințată de către liberalul Ciprian Sterpu, este chiar directorul Agenției Metropolitane pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov. Nici directorul RATBV nu a scăpat de insistențele liberalul Ciprian Sterpu.

De ce este așa mare disperarea lui Sterpu încât încearcă tot felul de tertipuri pentru a bloca venirea RATBV la Săcele ? Nu el spunea că venirea RATBV la Săcele este cea mai bună soluție ? Acuma în an preelectoral nu mai este cea mai bună soluție ?

Vitregirea săcelenilor de a avea un transport în comun modern este doar în mintea lui Sterpu, sau încercarea de a bloca RATBV să vină la Săcele a fost susținută și de organizația PNL Brașov.

Ba mai mult, liberalul Sterpu i-a instigat pe angajații Servicii Sacelene să facă greve pentru a bloca transportul în comun  până la 1 septembrie.

Din păcate, Sterpu rămâne doar un politican mărunt și frustrat, căruia nu îi pasă de săceleni, ci doar de interesul personal.

[fbcomments]