Sediul administrativ de la Spital finalizat în proporție de 70%

Primăria Municipiului  Săcele fac eforturi substanțiale pentru a oferi servicii medicale de calitate nu doar săcelenilor, ci și multor locuitori din localitățile limitrofe, ba chiar și din municipiul Brașov.
În acest moment, este în derulare investiția privind construirea sediului administrativ (foto) de la Spitalul Municipal Săcele conform graficului de lucrări. Până la acest moment, gradul de realizare al acestui obiectiv este de 70%. Valoarea lucrărilor se ridică la suma de 2.649.051 lei ( TVA inclus).
„Prin realizarea sediului administrativ, Spitalul va avea posibilitatea de a muta saloane medicale și la mansarda clădirii principale, spațiu care este ocupat de personalul administrativ. Ne angajăm să investim în dezvoltarea spitalului local pentru a asigura servicii medicale de înaltă calitate pentru comunitatea noastră. Această investiție este obligatorie pentru îmbunătățirea accesului la îngrijiri medicale moderne și pentru asigurarea sănătății și bunăstării locuitorilor noștri”, ne-a declarat primarul Virgil Popa.
[fbcomments]