Scrisoare deschisă către avocatul “lezat” de pe str. Morii

Domnule avocat “lezat”,

Înainte de a ne cere scuze, haideți să lămurim opinia publică despre situația reală de pe str. Morii. Solicităm acest lucru doarece dumnevoastră ați preferat să lansați un atac prin intermediul pseudo-publicației saceleanul.ro, înainte de a primi un răspuns oficial din partea administrației publice locale. Un aspect deloc etic pentru un avocat, nu credeți ?

Pentru corecta informare a opiniei publice, precizăm că domnul avocat “lezat” a fost avocatul de casă al administrației de tristă amintire Radu Nistor. Poate le spuneți pe această cale și săcelenilor câte procese ați câștigat pentru binele municipalității.

Domnule avocat “lezat”, dacă doriți să retractăm afirmațiile din materialul anterior , vă solicităm să ne răspundeți la următoarele întrebări tot prin intermediul pseudo-publicației saceleanul.ro, că tot vă place să vă expuneți punctul de vedere acolo :

  • Ați respectat autorizația de construire a imobilului deținut pe strada Morii ?
  • Ați făcut recepția clădirii ?
  • Ați declarat clădirea la taxe și impozite locale ?
  • Plătiți taxe și impozite pe clădire ?

Când vom avea răspunsul la aceste întrebări, atunci ne vom cere scuze. Desigur, dacă va fi cazul. Însă noi suntem oameni de bună credință și considerăm că prin natura meseriei dumneavoastră de avocat sunteți un cetățean model și respectați legile din această țară. Sperăm să nu ne înșelați așteptările, mai ales că ați fost o perioadă și avocatul Primăriei Municipiului Săcele!

Iar vuvuzelei liberale, Ciprian Sterpu, îi reamintim că în data de 28.11.2019 a participat la Sedinta Comisiei  Tehnice de Amenajarea Teritoriului si Urbanism unde s-a discutat  Planul Urbanistic Zonal “Construire pensiune cu fonduri europene”. Ca de obicei, și în cadrul acestei dezbateri, acest atotștiutor a tăcut mâlc. Probabil că și această dezbatere a depășit sfera micuțelor competențe deținute de liberalul Sterpu.

PS :  Ne cerem scuze locuitorilor de bună-credință și aflați în legalitate de pe str. Morii

[fbcomments]