Săritorii săceleni au revenit acasă de la Jocurile Olimpice de iarnă!

Săritorii săceleni prezenți la Jocurile Olimpice de iarnă, Daniela Haralambie și Andrei Feldorean, s-au întors marți seara acasă, după ce și-au încheiat concursurile în China.

Tinerii sportivi au călătorit aproximativ 15 ore, iar la sosire au avut parte de o mare surpriză, o primire specifică marilor performeri. Olimpicii tricolori au fost așteptați pe Aeroportul Henri Coandă de toți colegii de lot național, de antrenorii lor, Florin Spulber, Adi Comanescu, Remus Tudor și Gheorghe Gerea, de familii și de copilași de la CS Săcele, clubul sportiv de unde au pornit o parte dintre sportivi.

Săriturile cu schiurile din România au avut patru calificați la Jocurile Olimpice. Săceleanul Sorin Mitrofan a avut ghinion, nu a putut zbura spre China, după ce a avut un rezultat pozitiv la Covid-19 înainte de plecare.

Daniela Haralambie a terminat pe locul 25, Daniel Cacina a prins tabloul principal în ambele concursuri, în timp ce Andrei Feldorean a prins finala pe trambulina mică.

Băieții au participat în premieră la Jocurile Olimpice, după ce tot în acest sezon, au legat în premieră și participări în Cupa Mondială. Performanțele lor sunt de apreciat, dacă ținem cont unde se aflau săriturile din România în urmă cu ceva timp.

Săritorii români au revenit de la Jocurile Olimpice, dar sezonul lor nu s-a încheiat.

Surse text si foto: Eurosport 

[fbcomments]