Săptămâna copiilor la Săcele

Ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, administrația săceleană organizează mai multe manifestări dedicate copiilor sub denumirea de ”Săptămâna copiilor la Săcele”. Anul acesta de luni, 29 mai, până sâmbătă, 2 iunie, vor avea loc campionate de fotbal și handbal interșcolare, teatru de păpuși și film pentru copii, concurs de talente cu premii în bani și spectacole artistice dedicate copiilor.

În data de 1 iunie, de la ora 17:00, o caravană va trece prin cartierele săcelene, începând cu Electroprecizia, și va dărui tuturor copiilor o înghețată cu ocazia zilei lor. Tot joi, de 1 iunie, în cartierul Ștefan cel Mare se va amenaja un parc de joacă pentru copii cu tobogane și trambuline gonflabile care va rămâne până duminică, 4 iunie. În toate aceste zile, lângă parcul de joacă vor fi amplaste puncte de vânzare cu jucării și dulciuri.

De asemenea, vineri si sâmbătă, lângă locul de joacă, va fi amplasată o scenă unde va avea loc teatru de păpuși, concursuri, dansuri, concerte ale copiilor talentați din Săcele și Brașov și spectacole artistice ale unor trupe de dans și de muzică prezentate de Cornelia Crevean și având ca invitați speciali pe Daria Rotaru și Hit Play Darius Moisa.