Sănătatea, o scenetă jucată de PNL la Săcele

Inspirați de succesul avut de piesa de teatru  “Amor în farmacie”ce a avut loc miercuri la Centrul Multicultural și Educațional Săcele, PNL-iștii săceleni nu s-au lăsat mai prejos și au oferit sâmbătă o scenetă demnă de Caragiale. Dacă prima piesă a avut ca și loc de acțiune farmacia, PNL-iștii săceleni s-au axat pe un domeniu mult mai amplu, Sănătatea.

Prin unificarea celor două partide de dreapta, PNL și PDL, PNL-ul devine în mod direct respunzător și de închiderea Spitalului Municipal Săcele. Bazându-se că săcelenii nu au memorie colectivă, PNL-iștii ne-au ținut sâmbătă la Săcele o conferință despre Sănătate, având tupeul să vorbească și despre soluții pentru sănătate. După ce că au blocat investițiile în Municipiul Săcele, aceștia uită de faptul că, consilierii locali PNL Săcele au votat de fiecare dată împotriva rectificării de buget a Municipiului Săcele, ținând cont că majoritatea sumelor de bani erau destinate pentru funcționarea și dezvoltarea Spitalului Municipal Săcele.

Nea Aurică, pensionarul nostru celebru, enervat de ipocrizia cu care PNL-iștii îi tratează pe săceleni, ne-a oferit o descriere a personajelor care au interpretat sceneta despre Sănătate.

Regizor : Adrian Veștea – Președintele Consiliului Județean Brașov , este cel care a orchestrat blocarea celor 4 proiecte pentru săceleni : Lucrări de canalizare pentru 13 străzi în Baciu, Închiderea Rampei de gunoi de la Subobrej, Reabilitarea și modernizarea clădirii Clubului Elevilor Săcele, Reabilitarea și modernizarea clădirii Bibliotecii Municipiului Săcele.

Actor principal: Siegfried Mureșan – europarlamentar PNL. Acesta este un băsist ce a ajuns europarlamentar pe listele PMP ( partidul lui Traian Băsescu), apoi a trecut la PNL.

Decor principal: PNL-iștii Cristian Popa și Andi Kadas, personaje oculte care nu mai au nevoie de nici o prezentare, ținta lor fiind blocarea Municipiului Săcele. Nea Aurică a remarcat la aceste două personaje modul prin care se comportau la această conferință, fiind confundați de câțiva participanți ca fiind bodyguarzii lui Adrian Veștea .

Decor secundar : consilierii locali PNL Săcele Ciprian Sterpu, Dan Mureșan și Robert Copot, aceștia fiind uneltele pe care le folosește Kadas pentru a-și atinge scopul.

Bufon: consilierul local PMP Gheorghe Stoea, acesta fiind și el responsabil pentru blocarea mai multor proiecte vitale pentru comunitatea săceleană. Probabil că încă este orbit de promisiunea că va fi nominalizat pentru fotoliul de Primar. De asemenea, și Gheorghe Stoea este un fost lider PDL care a asistat pasiv la închiderea Spitalului Municipal Săcele.

Nea Aurică le recomandă săcelenilor să cântărească cu atenție vorbele lansate de aceste personaje, și să nu uite cât rău au făcut aceste personaje orașului nostru.