Săceleanca Dana Haralambie, două clasări în Top 10 la Cupa Continentală

Cupa Continentală la sărituri cu schiurile a adunat la start aproape 100 de sportivi din întreaga lume. Evenimentul s-a desfășurat pentru al treilea an la Râşnov, după ediţiile din 2017 şi 2019, și a adus două rezultate bune pentru săceleanca Dana Haralambie.

Sâmbătă, la fete s-a impus Jerneja Brecl (Slovenia), urmată pe podium de Liangyao Wang (China) şi Bing Dong (China), Daniela Haralambie terminând a zecea, cu sărituri de 87, respectiv 98,8 metri şi un punctaj de 172,6. Pentru România au mai concurat Anamaria Folea (locul 27), Diana Trâmbiţaş (locul 28), Alessia Mitu-Coşca (locul 31) şi Daria Chindriş (locul 33).
Podiumul masculin al primei zile a fost sută la sută austriac, cu Manuel Fettner, Ulrich Wohlgenannt şi Mika Schwann. Din partea ţării noastre, săceleanul Andrei Feldorean a terminat pe locul 31, Daniel Cacina pe 39, Sorin Mitrofan pe 41, Mihnea Spulber pe 54, Alexandru Folea pe 56, iar Robert Săndulescu pe 57.

Duminică, Jerneja Brecl (Slovenia) a câştigat din nou întrecerea fetelor, fiind urmată de Bing Dong (China) şi de Joanna Szwab (Polonia). Daniela Haralambie a obţinut locul 9, iar tânăra săceleancă Alessia Mitu-Coşca a terminat pe locul 13.
Întrecerea băieţilor a fost câştigată de Mika Schwann (Austria), urmat de conaţionalul Manuel Fettner şi de Andrew Urlaub (Statele Unite ale Americii). Cel mai bine clasat sportiv român a fost săceleanul Andrei Feldorean (locul 34), destul de aproape de el fiind Daniel Cacina (locul 36). Sorin Mitrofan a încheiat a doua etapă masculină a evenimentului de la Râşnov pe locul 45, Mihnea Spulber pe 46, Alexandru Folea pe 52, iar Robert Săndulescu pe 54.