S-a trezit Consiliul Județean Brașov! Va realiza trotuarele pe DJ102I

După un meci de ping-pong, prin care Consiliul Județean Brașov acuza Primăria Municipiului Săcele că blochează proiectul DJ102I Săcele-Valea Doftanei. În speță, administrația săceleană solicita respectarea legalității, respectiv amenajarea unor trotuare in intravilanul Municipiului Săcele pe o lungime de 1.3km. După 7 luni pierdute, Consiliul Județean Brașov s-a trezit la realitate, și va executa trotuarele.

Mai exact, joi, 7 decembrie, primarul municipiului Săcele, Virgil Popa, a anunţat că în 27 noiembrie, în cadrul unei şedinţe ce s-a desfăşurat la sediul Consiliului Judeţean Braşov, administraţia judeţeană a anunţat că va prelua, pe cheltuială proprie, această componentă. „În timpul discuţiei amintite, reprezentanţii Consiliului Judeţean Braşov au anunţat că lucrările de amenajare a trotuarelor se vor realiza în paralel cu cele de modernizare a drumului”, a declarat Virgil Popa.
Acesta a mai spus că aşteaptă ca documentaţia tehnică actualizată să fie depusă la Comisia de circulaţie a municipiului Săcele. „Dacă documentaţia este transmisă mâine, convocăm şedinţa Comisiei de circulaţie pentru a doua zi”, a declarat primarul.

[fbcomments]