Replica PSD Săcele la articolul de pe Săceleanul.ro

2082

                   NOUĂ NE PASĂ !!
Da , stimate și ilustru necunoscut scriitor în ziarul on_line saceleanul.ro , nouă ne pasă de fiecare cetățean al acestei urbe . Fie el și singurul călător al cursei de noapte Săcele – Brașov , cursă pe care ne-am dorit-o , inclusiv in programul P.S.D. Săcele de la alegerile locale 2016 și pe care , tinîndu-ne de cuvânt , am reînființat-o odată cu câștigarea alegerilor .
Ar trebui să cunoașteți , deși se pare că nu , că niciunde o cursă de noapte nu își propune și nici nu poate fi profitabilă . Ea se instituie pentru persoanele care , ritmic sau ocazional , au nevoie de acest servici .  Asta a fost și gândirea noastră când am reînființat cursa : chiar dacă este un singur călător el trebuie să aibe posibilitatea să ajungă noaptea acasă cu transportul public . Pentru că nouă ne pasă ! Și pentru că cel mai probabil este plătitor de taxe la Săcele ! Și pentru că , direct sau indirect , contribuie la subvenționarea biletelor pentru anumite categorii sociale . Poate începand de anul viitor și pentru pensionari !
Și pentru că tocmai de aceea , ilustrule necunoscut ascuns în spatele cuvintelor , această cursă are caracter social . Pentru că nouă ne pasă ! De fiecare cetățean !
În altă ordine de idei și noi am luat legătura cu managementul de la SERVICII SĂCELENE SRL. Conducătorul instituției nu își dorește nici o clipă să raționalizeze ( = a institui o rație ) cursa de noapte . Își dorește în schimb să o eficientizeze . Prin achiziționarea unui microbuz de transport persoane cu consum de combustibil scăzut care , așa cum rezultă și din tabelul postat , ar reduce aproape la zero pierderile , continuând , în același timp , să se afle în slujba cetățeanului.
Așa cum suntem și noi , Organizația Municipală P.S.D. Săcele .
Drept pentru care ne asumăm , spre deosebire de alții , acest material .

PS ” Acest articol l-am trimis la saceleanul.ro ptr a fi publicat ca un drept la replica AU REFUZAT !!!Multumim siteului opiniasaceleana.ro ptr publicare !

Organizația Municipală P.S.D. Săcele

Comments