Prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul

“Prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul” – o expresie ce i se potrivește mănușă liberalului Sterpu.

În limita capacitățiilor sale intelectuale, Sterpu lansează pe fițuica Săceleanul.ro un “mega news” privind consumul  de carburanți pentru autoturisme, autospeciale, agregate, utilaje și alte mașini aflate în dotarea Primăriei Municipiului Săcele. Culmea este că cuantumul consumului lunar de carburanți pentru anul 2021 este identic cu cel propus pentru anul 2020. Însuși “marele consilier județean” , la acea vreme consilier local a votat pentru acele cuantumuri privind consumul de carburant pentru anul 2020.

Iar prostia liberalului Sterpu nu se oprește aici. În goana lui de a-i minți pe săceleni, după ce administrația a oferit un comunicat privind consumul de carburanți, modifică conținutul articolului de pe Saceleanul.ro, pentru că ridicolul în care a căzut era prea mare.

Și pentru că nu a putut să doarmă bine azi-noapte, Sterpu a insistat și în această dimineață să dea dovadă de prostia care-l caracterizează. Pentru că mereu omite să spună adevărul, astăzi susținea că rolul publicației sale este de a-i informa pe cetățeni privind cheltuirea banului public. Foarte bine! Atunci să le spună  săcelenilor de ce este consilierul local PNL Cristian Popa arestat . De 3 luni tot tace Sterpu! Sursele noastre spun că banii furați au ajuns în campania acestuia. Oare așa este Ciprian Sterpu ?