Prostia liberală lovește din nou la Săcele

Site-ul Saceleanul.ro, controlat de liberalul Ciprian Sterpu, a comis-o din nou. O simplă coincidență de nume le-a fost de ajuns pentru a-l denigra pe directorul Liceului Teoretic George Moroianu, Gheorghe Munteanu.

Mai exact, câțiva consilieri locali au inițiat un proiect de hotărâre privind acordarea titlului de Cetățean de Onoare prof.dr.univ. Gheorghe Munteanu. În loc să studieze materiale de pe site-ul primăriei unde se vedea cu ochiul liber că sunt două persoane diferite, cei de la Saceleanul.ro au preferat să-l denigreze pe directorul Liceului Teoretic George Moroianu, Gheorghe Munteanu. Folosind expresii de genul “Tupeu maxim PSD-ist! Un consilier local se autopropune cetățean de onoare ”, ba chiar a îndrăznit să așeze chipul lui Gheorghe Munteanu  peste bustul lui Moroianu.

Desigur, la scurt timp acest articol a dispărut, însă manipularea și denigrarea celor de la Saceleanul.ro rămâne.

Din nou, o simplă coincidență de nume, le-a fost de ajuns celor de la Saceleanul.ro. Acest lucru ne amintește de campania electorală din 2016, când, datorită unei coincidențe de nume, Virgil Popa a fost catalogat drept colaborator al securității.

Le solicităm în mod public celor de la Saceleanul.ro să-și ceară scuze față de directorul Liceului Teoretic George Moroianu, Gheorghe Munteanu.