Prostia duhnește în capul liberalului Sterpu

Există o vorbă: cu proștii să nu te pui niciodată pentru  că au mintea odihnită. Însă nu putem rămâne pasivi la minciunile lansate de trompeta liberală, Ciprian Sterpu, mai ales că acesta îi induce în eroare pe săceleni prin fițuica de propagandă liberală Saceleanul.ro.

Habarnist în toate domeniile, gargaragiu Sterpu vrea să se dea specialist și în PUZ-uri și urbanism, și anunță pompos pe fițuică de partid că Primăria Săcele vrea să construiască un așezământ socio-cultural în cimitir. O mai mare tâmpenie ca această afirmație rar îți este dat să auzi.

PUZ-ul si RLU aferent – Cimitir Municipal (extinderea cimitirului de pe strada Tărlungului).cuprind atât terenul unde dorește municipalitatea să extindă cimitirul existent de pe strada Tărlungului, cât și terenurile din jurul acestui obiectiv. Cam așa stau lucrurile în realitate.

Referitor la afirmația ”In urma consultarilor directe ale beneficiarului cu autoritatile locale s-a stabilit ca pe terenul studiat sa se construiasca locuinte sociale individuale si corpuri noi cu destinatia de invatamant si educatie”, reprezintă doar opinia beneficiarilor, adică a populației din zonă și a proprietarilor de terenuri, nicidecum intenția administrației publice locale. Poate ne arată gargaragiu Sterpu vreun document prin care Primăria Săcele intenționează să construiască un așezământ socio-cultural în cimitir, sau vreun aviz de oportunitate  în vederea realizării unui obiectiv în cimitir. Căci de vorbe goale și aruncate în vânt lumea este sătulă.

Iar habarnistul Sterpu să nu uite că în data de 12.02.2020, când încă era consilier local a participat la ședința comisiei de urbanism când s-a prezentat Consultarea temei de proiectare PUZ si RLU aferent – Cimitir Municipal (extinderea cimitirului de pe strada Tărlungului) și nu a avut nimic de obiectat.