Proiectele ”Primul Ghiozdan” și Premierea elevilor cu rezultate foarte bune continuă

Din anul 2017 administrația săceleană a demarat trei proiecte dedicate strict elevilor: premierea celor cu rezultate foarte bune la învățătură, transport gratuit și programul ”Primul Ghiozdan”. Acestea s-au adăugat investițiilor materiale în școli care din 2016 până la ora actuală însumează peste 3.500.000 lei.

Pentru ședința ordinară a Consiliului Local Săcele de astăzi, 30 iulie, s-au inițiat 2 proiecte de hotărâre care îi vizează pe elevii săceleni : “Premierea elevilor cu rezultate foarte bune la învățătură” și “Primul Ghiozdan”. Astfel, un număr de 169 de elevi vor fi premiați de către administrația săceleană pentru rezultatele obținute la învățătură în anul școlar 2019-2020, iar 400 de elevi care vor începe în septembrie clasa I vor primi “Primul Ghiozdan”. Valoarea celor două proiecte este de 90.180 lei.

Încă de la începutul mandatului meu, am declarat că educația va fi una din prioritățile actualei administrații săcelene.Prin aceste proiecte ne dorim, ca administrație, să încurajăm educația și să sprijinim la modul concret unitățile școlare din Municipiul Săcele.” a precizat edilul Municipiului Săcele, Virgil Popa.