Proiectarea creșei din cartierul Ștefan cel Mare și a Sălii de Sport de la Școala 4 au fost finalizate

În această perioadă, Primăria Municipiului Săcele a finalizat documentațiile pentru 3 proiecte majore pe care și le propune să le realizeze anul viitor : documentația tehnică pentru realizarea unui nou corp de clădire ce va avea destinația de sediu adminstrativ la Spitalul Municipal Săcele, proiectarea creșei din Cartierul Ștefan cel Mare și proiectarea sălii de sport de la Școala Gimnazială Nr.4 “Frații Popeea”.

Vă reamintim că în acest an, Bugetul de Stat  a fost adoptat foarte târziu, iar acest lucru a condus ca și bugetul Municipiului Săcele să fie adoptat târziu. După aprobarea bugetului, Primăria Municipiului Săcele a scos la licitație realizarea celor două obiective menționate mai sus ( proiectare + execuție), însă datorită creșterii exorbitante a prețurilor din domeniul construcțiilor, nici o firmă nu a depus oferte pentru realizarea Creșei și a Sălii de Sport.

Astfel, Primăria Municipiului Săcele a fost nevoită să reactualizeze indicatorii tehnico-economici ale celor două proiecte, iar acest lucru a condus la creșterea prețurilor cu peste 30%. Având în vedere că deja se scursese mai bine de jumătate de an, Primăria Săcele iși  propusese ca în acest an să realizeze proiectarea celor două obiective, iar anul următor să realizeze execuția acestora.

Având documentațiile realizate, pentru anul 2022 vom aloca sumele necesare pentru ca cele 3 obiective cu impact major asupra comunității săcelene să fie realizate.” a precizat edilul Municipiului Săcele, Virgil Popa.

[fbcomments]