Probleme financiare pentru consilierul liberal Nicolae Gândac

Noua speranță a liberalilor săceleni, consilierul local Nicolae Gândac, se confruntă cu mari probleme financiare. Bineînțeles, datorită țepelor pe care le-a dat.

Liberalul Gândac a luat în anul 2006 un credit de aproximativ 10.000 lei, pe care nici până în ziua de astăzi nu l-a plătit, iar acum executorii judecătorești fac eforturi pentru a recupera suma pe care o datorează băncii.De ce spunem că executorii fac eforturi ? Pe modelul șefului lui de partid, Ciprian Sterpu, și consilierul Gândac este șomer și trăiește doar din indemnizația de consilier local.

Amendat și de către Poliție

Consilierul Gândac a primit o nouă lovitură săptămâna trecută din partea Judecătoriei Brașov. Acesta a fost amendat de către Poliția Săcele pentru acțiuni de propagandă electorală după încheierea acesteia ( 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare). Supărat de amenda primită, acesta a mers în instanță pentru a o anula, însă Judecătoria Brașov a menținut amenda aplicată de către polițiștii săceleni.

Din păcate, aceștia sunt liberalii de la Săcele: Plini de datorii, datori și la bugetul local, dosare penale și multe altele.