Primarul Virgil Popa – întâlnire cu reprezentanții Companiei Apa

În cursul zilei de astăzi (nr. 9 noiembrie) am avut o întâlnire constructivă cu reprezentanții Companiei Apa Brașov și cu reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Apei din Judetul Brașov.

Principalul subiect al întâlnirii a constat în extinderea rețelelor de apă și canalizare pe un număr de 76 de străzi din Municipiul Săcele, proiect a cărui valoare depășește 40.000.000 euro și va fi finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.

Mă bucur că prin buna colaborare dintre administrația locală și Compania Apa Brașov din ultimii ani, Compania Apa va prioritiza investițiile la Săcele, iar până la sfârșitul acestui an va fi lansată licitația pentru execuția lucrărilor de extindere a rețelelor de apă și canalizare pe un număr de 76 de străzi . Dacă licitația va decurge conform graficului, în primăvara anului 2023 vor începe lucrările propriu-zise.

Pe lângă investițiile Companiei Apa, Primăria Municipiului Săcele va începe lucrări de apă-canal pe 9 străzi din Cartierul Cernatu prin Program Anghel Saligny dar și pe str. Barajului prin fonduri europene.” a precizat edilul Municipiului Săcele, Virgil Popa.

[fbcomments]