PRIMĂRIA MUNICIPIULUI SĂCELE anunță prelungirea campaniei “ CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ ”

Începând cu data de 02-Aprilie-2023 și până în data de 08-Aprilie-2023, la nivelul municipiului Săcele s-au manifestat fenomene meteo majore, ploi și ninsori puternice, care au împiedicat atât cetățenii cât și autoritățile locale să desfășoare activități specifice curățeniei de primăvară.

Ținând cont și de faptul că ne aflăm în preajma Sărbătorilor Pascale, parte din locuitorii din Săcele neavând timpul necesar definitivării activităților gospodărești până la termenul limită inițial de 13,04.2023, autoritățile locale au luat decizia de a prelungi perioada de desfășurare a campaniei  ” Curățenia de Primăvară 2023 ” până în data de 28.04.2023.

Revenim cu rugămintea ca deșeurile rezultate în urma acestei campanii să fie depozitate, sub formă de grămezi compacte legate, în volum MAXIM de 1.0 mc sau în saci menajeri, în următoarele puncte :

  • lângă rampele cu ECOINSULE — pentru cartierele de blocuri
  • în dreptul imobilelor, la marginea trotuarelor sau în locuri accesibile mijloacelor de transport  – pentru zonele cu case

Deșeurile vegetale rezultate după curățenie vor fi ridicate gratuit de către operatorul de salubritate S.C. CIBIN S.R.L., după programul comunicat anterior, program care poate fi accesat la adresa www.cibin.ro, secțiunea “Program de colectare a deșeurilor în municipiul Săcele” – pentru deșeuri vegetale.

 NU SE VOR DEPOZITA ȘI RIDICA ALTE TIPURI DE DEȘEURI (DIN DEMOLĂRI SAU REABILITĂRI DE CONSTRUCȚII) ÎN AFARĂ DE DEȘEURI VEGETALE !

 “ CU TOȚII NE DORIM UN ORAȘ CÂT MAI CURAT

[fbcomments]