Premierea elevilor cu rezultate bune la învățătură și programul ”Primul Ghiozdan” continuă la Săcele

Pentru ședința ordinară a Consiliului Local Săcele din 26 august, primarul Virgil Popa a inițiat pentru al cincilea an consecutiv, 2 proiecte de hotărâre care îi vizează pe elevii săceleni :  “Premierea elevilor cu rezultate bune la învățătură” și “Primul Ghiozdan”.

Astfel, un număr de 215 de elevi vor fi premiați de către administrația săceleană pentru rezultatele obținute la învățătură în anul școlar 2020-2021 după cum urmează: Premiul de excelență (media 10) – 1000 lei, Premiul I – 300 lei, Premiul II – 200 lei, Premiul III – 100 lei.

Alți 380 de elevi care vor începe în septembrie clasa I vor primi “Primul Ghiozdan”. Concret este vorba de un ghiozdan echipat cu toate rechizitele școlare necesare: caiete, coperți, etichete, bibliorafturi, penar, stilou, set geometrie, creioane, bloc de desen, acuarele, pensule, hârtie glasată, lipici, foarfecă, etc.

Încă de la începutul mandatului meu, am declarat că educația va fi una din prioritățile actualei administrații săcelene. Pe lângă investițiile materiale în școli care din 2016 până la ora actuală însumează peste 5.000.000 lei, am demarat, încă din anul 2017, trei proiecte dedicate strict elevilor: premierea celor cu rezultate foarte bune la învățătură, transport gratuit și programul Primul Ghiozdan. Prin aceste proiecte ne dorim, ca administrație, să încurajăm educația și să sprijinim la modul concret unitățile școlare din Municipiul Săcele ” a precizat primarul Municipiului Săcele, Virgil Popa.