Precizia Săcele organizează înscrieri la grupele de copii

Clubul de fotbal Precizia Săcele începe înscrierile la grupele de copii. În club au fost cooptați 4 antrenori tineri, o parte  dintre ei absolvenți ai cursurilor realizate de clubul spaniol Celta Vigo, unul din cluburile din Spania recunoscute pentru academia lor de copii.

La Săcele se vor înființa 6 grupe de copii și juniori, participarea la antrenamente urmând să fie gratuită. Din această lună va începe selecția pentru copii, din clasa pregătitoare până în clasa a IV-a. Înscrierile se vor putea realiza la următoarele numere de telefon: 0741024664- Mihai Rotaru, 0727718568- Florin Bilivolschi, 0748873161- Adrian Bărbuță, 0755285234 – Robert Ciurea.

“Prioritatea clubului Precizia Săcele va fi formarea și promovarea jucătorilor tineri. În cadrul clubului aceștia vor beneficia de toate condițiile și tot suportul necesar. Încă de la completarea fișei de înscriere, tinerii săceleni vor primi un tricou gratuit de antrenament al echipei noastre” – a precizat managerul formației săcelene, Dragoș Lungu.

 

 

[fbcomments]