Precizia Săcele câștigă cu Colțea și se distanțează în clasament

În urma meciului de sâmbătă împotriva celor de la CS Colțea 1920 Brașov, echipa noastră a învins cu scorul de 3-1, obținând cele 3 puncte pentru meciul disputat acasă.  Golurile formției noastre au fost marcate de Robert Ardelean ( 21, 37) și Ioan Coman (75).

În urma acestei victorii, săcelenii antrenați de Tibi Ghioane și Ion Coman, conduc campionatul județean cu un avans de 5 puncte față de următoarele clasate ACSM Codlea și Olimpic Zărnești. Clasament Liga 4 Brașov: 1. Precizia Săcele 10p (4j), 2. ACSM Codlea 5p (4j), 3. Olimpic Zărnești 5p (4j), 4. ACS Steagu Roșu Brașov 4p (4j), 5. Colțea 2p (4).

La finalul meciului de acasă cu CS Colțea 1920 Brașov, unde am obținut victoria, scorul final fiind 3-1, antrenorul Tiberiu Ghioane a declarat: “Un joc greu, terenul a fost destul de dificil, dar mă bucur că am reușit să îl ducem bine până la sfârșit și să obținem victoria.”
Robert Ardeleanu – “A fost un meci foarte greu. Mă bucur că am reușit să înscriu și să aduc victoria!”
Următorul meci se va disputa sâmbătă, 14 Noiembrie, de la ora 11:00 pe teren propriu, împotriva celor de la Olimpic Zărnești.