Popa Cristian se întoarce în Consiliul Local! Rămâne Sterpu un apărător al mafiei din Sănătate ?

Deși pare greu de crezut, Tribunalul Brașov a decis că inculpatul liberal Popa Marius Cristian se poate întoarce în Consiliul Local Săcele după o absență de 1 an de zile, timp în care a fost prin arestul poliției, în arest la domiciliu, fiind în prezent plasat sub control judiciar pentru jaful din Spitalele Covid din Brașov. Așa cum v-am relatat și ieri, foștii liberali săceleni Popa Cristian și Andi Kadas au fost capii de afiș ai Emisiunii “ România, te iubesc” difuzată de ProTv privind jaful din Spitale .

Va rămâne Sterpu un apărător al mafiei din Sănătate ?

La 1 an de zile de când a fost arestat Popa Cristian, publicația Saceleanul.ro controlată de liberalul Ciprian Sterpu nu a pomenit nici o secundă de achizițiile dubioase făcute de foștii săi șefi, deși acesta este cel mai de amploare scandal din ultimii ani în care sunt implicați politicieni din Săcele.

Dacă din punctul de vedere al omului de presă Sterpu acest lucru este nesemnificativ, suntem curioși care va fi punctul de vedere al omului politic Sterpu. Singura sa declarație privindu-l pe Cristian Popa a fost când acesta era în spatele gratiilor și a afirma că este suspendat din partid. Însă așa cum am dovedit, aceasta a fost o nouă minciună marca Sterpu, Cristian Popa fiind prezent în continuare la toate acțiunile PNL Săcele și PNL Brașov.

Rămâne de văzut dacă PNL-istul Ciprian Sterpu va avea curaj măcar în ultima clipă să ia atitudine față de mafia din Sănătate, sau va rămâne în continuare umil față de oamenii care i-au finanțat campania electorală.

Având în vedere că situația în care se află liberalul Popa Marius Cristian este una delicată pentru PNL Brașov, suntem curioși dacă liderul Adrian Veștea, va lua atitudine față de Cristian Popa. În cazul în care Veștea va fi lipsit de reacție, se întărește ideea că în tot acest timp Veștea a știut de achizițiile frauduloase care au avut loc în spitalele din Brașov pe care le păstorește

[fbcomments]