Polițistul sifonar din Dosarul Șpagă în Spitalele Covid condamnat. Urmează Cristian Popa ?

Magistrații Tribunalului Brașov s-au pronunțat în dosarul în care un polițist sifona informații către gruparea infracțională în care era implicat fostul președinte al PNL Săcele și consilier județean Andrei Iluna Marius Kadas, alături de locotenentul său PNL-ist și consilier local, Popa Marius Cristian, acuzați de corupție în privința unor achiziții făcute în spitale covid din Brașov și Harghita.

 Este vorba despre fostul polițist Mirică Emanoil care  a fost condamnat luni, 11 aprilie, de Tribunalul Brașov la șase ani de închisoare, sentința nefiind una definitivă.

Mirică a fost găsit vinovat pentru comiterea infracţiunii de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, pentru compromiterea intereselor justiţiei, luare de mită, în formă continuată și trafic de influenţă, în formă continuată, scrie ziare.com.

Pe data de 19 aprilie urmează un nou termen în acest dosar de megacorupție, în privința consilierului local PNL Săcele Popa Marius Cristian. Să vină iepurașul cu un “cadou” pentru acesta?

[fbcomments]